Tulosta

REKRY - Uimavalvoja Lammi

Uusi työ liikunta-alalta? Etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen uimavalvojaa Lammille 

Etsimme uimavalvojaa Lammin uimavalvontatiimin jatkeeksi. Etsimämme uimavalvoja nauttii asiakaskohtaamisista muutenkin kuin pelastustehtävissä ja juttelee sujuvasti suomeksi. Töitä on tarjolla yhdelle osa-aikaiselle uimavalvojalle, jonka tunnit ovat joustavasti sovittavissa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja palkkaukset tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Koulutamme sopivan hakijan tarvittaessa altaiden ammattilaiseksi!

Oletko haaveillut uudesta urasta liikunta-alalta? Koulutamme tarvittaessa sopivan hakijan uimavalvojaksi (arvo 350€). Kokeneiden työkavereiden sekä ammattitaitoisten kouluttajien kanssa on mahdollista sujahtaa nopeasti osaksi toimivaa tiimiä. Odotamme hakijalta sitoutumista työhön ja vastuullisuutta vaativaa työtehtävää sekä asiakkaita kohtaan. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Menestyksen avaimet

  • Energinen elämänasenne – Haemme uimavalvojaksi töitä pelkäämätöntä energisellä työasenteella varustettua henkilöä, jolla on hymy herkässä 
  • Tiimipelaaminen – Uimavalvonta on ryhmätyötä ja yhteistyötaidot korostuvat vastuullisessa työssä, jossa ryhmän täytyy toimia saumattomasti
  • Kyky kantaa annettua vastuuta – Työ on itsenäistä ja uimavalvoja takaa uimahallin asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden omalla päivittäisellä toiminnallaan
  • Ammattitaito - Toivomme hakijan suorittaneen hyväksytysti SUH-uinninvalvojakurssin. Tarvittaessa koulutamme sopivan ehdokkaan uimavalvojaksi.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoinen työympäristö suosituissa urheilupaikoissa
  • MARA TES -palkkauksen
  • Energisen ja nuorekkaan tiimin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti palkkaamme sopivat henkilöt heti 

Työkavereiden kanssa viihtyy ja töitä tekemällä pysyy tikissä, kun voit pulahtaa altaaseen ennen vuoroa ja käydä salilla vaikka työpäivän päätteeksi (Lammin uimahallin allasosasto sekä kuntosali ovat maksutta työntekijöiden käytössä). Lisätietoja työpaikasta antaa kohdevastaava Maria Etola (+358 40 7704947).

Lähetä hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Muista lisätä seuraavat asiat hakemukseen:
- nimesi
- puhelinnumerosi
- sähköpostiosoiteesi
- toivomasi työskentelykohde
- mistä sait tiedon työpaikasta

Lammin uimahallin uimavalvonnasta sekä kahvilatoimminnasta ja lipunmyynnistä vastaa TG Klubben Oy

TG Klubben Oy on urheilualan monitoimiyritys, joka vastaa noin 20 suomalaisen uimahallin päivittäisestä toiminnasta. Meillä on intohimoinen suhde liikuntaan ja saman palon olemme siirtäneet tapaamme tehdä töitä. Lue lisää toiminnastamme ja arvoistamme (https://tgklubben.fi/)