Tulosta

REKRY - Lisävahvistusta Kanta-Hämeen tiimiin

 
TG Klubben Oy on urheilualan monitoimiyritys, joka vastaa 16 suomalaisen uimahallin päivittäisestä toiminnasta. Meillä on intohimoinen suhde liikuntaan ja saman palon olemme siirtäneet tapaamme tehdä töitä. Lue lisää toiminnastamme ja arvoistamme www.tgklubben.fi
 

Haluatko työskennellä Kanta-Hämeen uimahalleissa? 

Etsimme Lifesaveria, joka solahtaa Kanta-Hämeen energiseen porukkaan ja nautit asiakaskohtaamisista muutenkin kuin pelastustehtävissä. Etsimämme uimavalvoja juttelee sujuvasti suomeksi ja omaa kiinnostusta urheilulliseen elämäntapaan. Odotamme uimavalvojamme takataskusta löytyvän voimassaolevat todistuksen SUH-uinninvalvojakurssista sekä SPR EA1-ensiapukurssista.

Töitä on tarjolla osa-aikaiselle uimavalvojalle, jonka tunnit ovat joustavasti sovittavissa. Tulet työskentelemään uimvalvojana Hämeenlinnan, Tervakosken sekä Lammin uimahalleissa.

Menestyksen avaimet

  • Energinen elämänasenne – Haemme uimavalvojaksi töitä pelkäämätöntä energisellä työasenteella varustettua henkilöä, jolla on hymy herkässä 
  • Tiimipelaaminen – Uimavalvonta on ryhmätyötä ja yhteistyötaidot korostuvat vastuullisessa työssä, jossa ryhmän täytyy toimia saumattomasti
  • Kyky kantaa annettua vastuuta – Työ on itsenäistä ja uimavalvoja takaa uimahallin sekä maauimalan asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden omalla päivittäisellä toiminnallaan
  • Ammattitaito - Odotamme hakijan suorittaneen hyväksytysti SUH-uinninvalvojakurssin 
  • Opetus- ja ohjaustaidot - Lisäpisteitä saat uimaohjaajan tai liikunnanohjaajan pätevyydestä

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoinen työympäristö Kanta-Hämeen suosituimmissa urheilupaikoissa
  • MARA TES -palkkauksen
  • Energisen ja nuorekkaan tiimin sekä joustavan yrityskulttuurin
  • Mahdollisuuden työllistyä kesäksi Ahveniston maauimalaan

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti!

Työ on vastuullista ja pitää varmasti virkeänä. Työkavereiden kanssa viihtyy ja töitä tekemällä pysyy tikissä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja työpaikasta antaa Aki Helander (010 279 7601 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
 

Vinkkaa kaverille työpaikasta ja ansaitse 100 € shoppailurahaa!

Tunnetko työhön soveltuvan tyypin? Vinkkaa työpaikasta kaverillesi. Jos ystäväsi valitaan tehtävään, saat 100 € shoppailurahaa urheiluvarusteisiin www.klubbensport.fi -verkkokauppaan.